Karbiner

Utrustning för klättring online

I vårt utbud hittar du utrustning för klättring online som är praktisk och ett måste för att din klättring skall bli så säker som möjligt. Här finner du bland annat klätterväskor. Dessa väskor är bra att ha med sig då du kan få plats med nödvändiga saker som linor, kabinhake, snacks och annat. När du klättrar är det viktigt att du använder testad och säker utrustning. I vårt utbud hittar du klättringsutrustning från ledande tillverkare. Vi samlar produkter med förmånliga priser.

Bra klätterskor är ett måste

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren klättrare så behöver säkerheten alltid komma först. Det finns alltid risk för fall när du klättrar på höga höjder. Därför gäller det att ha bra klätterskor med en stabil sula. I packningen är det även viktigt att du har slingor som du kan använda för att bygga ankare och förlänga säkerhetspunkter. I vårt utbud har vi även annan vandringsutrustning om du skall ut på en längre vandring.

Nödvändig klättringsutrustning - det här behöver du

Utöver bra skor är det även viktigt att ha klätterhjälm på sig när du är ute på äventyr. En hjälm är bra att ha på sig ifall det skulle ramla ner stenar. Du kan aldrig vara för säker när det kommer till klättring. Mycket kan hända och det är alltid bra att ta det säkra före det osäkra. Vi har även olika selar för klättring som ger en ökad säkerhet på högre höjder. Här finner du både enklare varianter och mer avancerade. I vårt utbud hittar du klättringsutrustning som passar alla typer av klättrare, från nybörjare til proffs.