Friluftsaktiviteter

Välj rätt utrustning för dina friluftsaktiviteter

Det finns en mängd olika friluftsaktiviteter som du kan roa dig med både under sommar- och vinterhalvåret. Vi har alla friluftsprodukter som du kan tänkas behöva oavsett vilken aktivitet du ska sysselsätta dig med. Vi erbjuder cykelutrustning, campinggrejer och gott om kläder anpassade för uteliv. Det är viktigt att ha med dig allting du behöver innan du ger dig ut på äventyr.

Bland våra friluftsvaror finns det saker du kan använda vid skidåkning, klättring, vandring och mycket annat. Oavsett vilken typ av friluftsliv utrustning du är ute efter finns den garanterat här hos Friluftsproffset. Det finns inget värre än att klä sig för kallt när du ska åka skidor - eller bära kläder som går sönder för enkelt.

Viktigt med bra friluftsmat

Friluftsmat är en viktig aspekt när du ska ge dig ut på friluftsaktiviteter. Om du ska orka med ordentligt måste du få i dig bra näring. Det är inte alltid så enkelt att veta vad du ska packa med dig som ska hålla utan kyl och kanske i tryckande värme. Hos oss på Friluftsproffs hittar du matprodukter som kan förvaras i rumstemperatur, ätas varm eller kall och där inget vatten behövs för tillagning.

Friluftsaktiviteter kräver också att du har mycket vätska med dig så se till att införskaffa dig en ryggsäck med gott om plats och som är ergonomisk. Hos oss hittar du gott om ryggsäckar som är perfekta på vandringen eller hajken.

Friluftskök för varm mat

Om du föredrar varm mat bör du packa med dig någon typ av gasolkök eller stormkök för att kunna värma och laga mat oavsett väder. Som friluftsaffär har vi allting du behöver för att kunna äta dig mätt under dina friluftsaktiviteter. Med ett friluftskök kan du koka kaffe och te, laga riktig mat och värma matiga soppor. Det är en bra investering om du ska vara ute i flera dagar och vill kunna äta ordentlig frukost, lunch och middag. Vanligtvis är den här typen av kök enkla att använda och ta med sig.

Vi vet alla att många friluftsaktiviteter kan vara väldigt krävande och därför är det viktigt med bra mat som ger dig gott om energi. Du kan till exempel ha med dig blåbärssoppa, färsk frukt och glöm inte vätskan. Med våra ryggsäckar och väskor kan du enkelt packa med dig en rejäl matsäck.

Friluftsaktiviteter som kräver bra kläder

Vissa friluftsaktiviteter kräver kläder som verkligen håller. Genom att köpa friluftskläder online från oss på Friluftsproffs får du högkvalitativa plagg till väldigt fördelaktiga priser. Vi erbjuder friluftskläder från flera populära varumärken som är kända för sina hållbara kläder. Genom att handla hållbara plagg kan du ha användning för dem längre och gör därför gott för miljön. Vi har till exempel kläder som lämpar sig väl för jakt.

I vårt utbud kan du hitta kläder som passar alla årstider - vad du bär under cykling på sommaren är inte detsamma som det du bär under vintern. Hos oss hittar du jackor, underställ, sandaler, kängor och mycket mer för ditt friluftsliv.