skidor

Att köpa skidor online

Att köpa skidor inför semesteräventyret i fjällen, hemma i Sverige eller utomlands ska vara roligt och framför allt enkelt. Steget till att köpa skidor online från i butik är därför inte särskilt långt. Det finns skidutrustning och slalomskidor för alla smaker, vare sig du är en nybörjare eller en mer erfaren åkare. Hos oss hittar du ett brett sortiment för både stora och små där du i lugn och ro kan välja ut vad just du behöver till din resa.

Olika typer av skidor

Vi har ett utbud av olika skidor för utförsåkning. Pistskidor passar dig som gillar att åka i en preparerad pist. Om du är nybörjare bör du satsa på mjukare och lite kortare sådana. Om du är en van åkare kan du med fördel välja en hårdare skida med antingen en kortare eller längre sidoskärningsradie. Vi har även twintip skidor. Dessa kan användas i parken och är utformade så att du kan åka lika bra framlänges som baklänges. Du finner även längdskidor och klättringsutrustning för klätteräventyren i vårt sortiment.

Skidor för offpist

Vi är experter på friluftsliv, vilket även inkluderar skidor som all mountain skidor. De gör att du enkelt tar dig fram över både fjäderlätt pudersnö och tuffare snö. De har både bredare midjor och skarpare stålkanter för att vara responsiva. För en alpin resa passar pistskidor. Här tas hänsyn till vilken fart du tycker om att åka i och hur mycket energi som ska användas för att kunna svänga smidigt. Med rätt utrustning blir alla upplevelser mer gyllene. Genom att handla online kan du i lugn och ro gå igenom vårt sortiment. För att underlätta din köpupplevelse har vi även öppet köp enligt distansavtalslagen.